Ashley vill att M-K ska skaffa silikon.



De har redan bråkat om allt från sin gemensamma klädlinje till varandras val av pojkvänner, och nu kan Mary-Kate och Ashley Olsen lägga till plastikkirurgi till grällistan.

I det senaste numret av tidningen Star rapporteras de 22-åriga tvillingarnas senaste bråk handla om huruvida de ska skaffa matchande bröstoperationer eller inte.

- Ashley funderar på att fixa sina bröst för hon vill få mer former. Och hon vill att Mary-Kate också ska göra en operation samtidigt så att det inte blir så uppenbart att Ashley har gjort det. På så sätt skulle de bara kunna säga att de båda mognat och fyllt ut sig på naturlig väg, avslöjar en källa.

M-K reagerade dock något annorlunda än vad hennes syster hade hoppats på. Istället för att gå med på förslaget säg hon ha blivit vettskrämd och förbannad över idén.

- Hon sa "aldrig i livet". Mary-Kate hatar att bli tillsagd av Ashley vad hon ska göra och hur hon ska se ut. Det gör henne galen. Hur som helst så gillar hon den plattbröstade looken och hon tycker att kläder ser bättre ut med mindre klyfta, så hon är hellre liten och mer trendig.

artikel kopierad av
;
http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=37975

Haha, har inte folk andra saker att skriva om? ;O


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0